Memories d'un exorcista

Datos del producto

Editorial: ENTRAMAT
ISBN: 9788493573294
Publicación: 09/2010
Formato: Papel
Idioma: Catalán
Número de páginas: 192
5.65 €

Disponible. Entrega en: 3-4 días

Editorial: Entramat
ISBN: 9788499444123
Publicación: 09/2010
Formato: EBOOK EPUB
DRM:
Idioma: Catalán
Este formato no es compatible con Kindle
2.84 €

Categorías

PROSA: NO FICCIÓN

Sinopsis

S'el coneix com a l'exorcista més famós del món. Se li han dedicat nombrosos articles en mitjans internacionals, desenes de transmissions televisives, milers de pàgines d'internet. És el pare Gabriel Amorth, ex-membre de la Resistència italiana durant la guerra, fill i nét d'advocats, llicenciat en Dret, i fundador de l'Associació Internacional d' Exorcistes.

Malgrat la seva primerenca vocació pel sacerdoci, Amorth mai imaginaria el viratge que prendria la direcció de la seva vida quan el cardenal Ugo Poletti, llavors vicari de Roma, el va convocar com a ajudant del pare Candido Amantini, un dels grans experts mundials en exorcisme. Així va començar el que el pare Amorth anomena la seva "professió": enfrontar-se cada dia amb el Dimoni.

En aquest poderós llibre, el pare Gabriel Amorth ens ofereix testimoniatges de primera mà de les seves pròpies experiències en el camp de batalla amb Satanàs, donant fe de la força del Mal i de la dura lluita dels exorcistes que dediquen les seves vides a alliberar ànimes dels patiments espirituals i físics de les possessions demoníaques.

Comentarios