Operació Catalunya

Operació Catalunya

La veritat oculta

Datos del producto

Editorial: INDICIOS
ISBN: 9788492920174
Publicación: 07/2017
Formato: Papel
Idioma: Español
Número de páginas: 384
20.90 €

Disponible. Entrega en: 3-4 días

Editorial: Entramat
ISBN: 9788417180041
Publicación: 07/2017
Formato: EBOOK EPUB
DRM:
Idioma: Catalán
Este formato no es compatible con Kindle
5.69 €

Categorías

MEMORIAS

Sinopsis

Per primer cop, un llibre exposa cronològicament tot allò que se sap fins avui sobre aquesta Operació, de manera sintetitzada i fàcil d’entendre. A més, Francisco Marco, el detectiu més conegut d’aquest país, desvela molta informació inèdita, perquè mai més no es torni a repetir un atropellament de les llibertats com el que s’ha produït en els darrers cinc anys. 
Entre els anys 2012 i 2017, un grup d’investigadors de la Policia Nacional van tenir per missió fer tot el possible per frenar l’independentisme a Catalunya. 
Per fer-ho, no van escatimar res a l’hora de fer servir fons reservats, inventar o falsejar proves, coaccionar i, fer xantatge a persones i aconseguir falses denúncies. També van aprofitar per desempallegar-se de persones que els podien resultar molestes. 
En el transcurs d’aquesta Operació, molta gent hi va ser involucrada i detinguda amb l’única finalitat d’esporuguir-la i obligar-la a donar suport a la causa dels investigadors. Francisco Marco, director de l’agència de detectius Método 3, es va veure involucrat en aquesta lluita de forces sense tenir res a veure amb el tema i per pur revengisme d’algunes persones que formaven part d’aquell operatiu. 
Després de cinc anys d’activitat, els qui integraven l’equip de l’Operació Catalunya han acabat, gairebé tots, presos o processats, per haver comès delictes aprofitant la clandestinitat que els brindava el mateix Ministeri de l’Interior espanyol. I aquest llibre en descobreix les claus.

Comentarios